Departamente

Departamente

"Pentru mine departamentul de Resurse Umane este locul unde te poți dezvolta în toate modurile posibile. Aici întâlnești oameni mișto, flower power și plini de energie pozitivă, ce sunt gata să mute munții. Sunt mândră că fac parte din această echipă frumoasă unde colaborarea și buna-dispoziție sunt cuvintele cheie."

Lorela Florescu

DIRECTOR HR

 

"În departamentul RE am găsit oameni care o să fie lângă tine atât pentru distracție, cât și pentru muncă. Cu care poți face clătite și recrea scene din Titanic, dar și pe care te poți baza să ducă orice task la bun sfârșit. Sunt adevărate raze de soare când simți că sunt prea multe de făcut, sau pare complicat să te gândești la o soluție."

Ungureanu Teodora

DIRECTOR RE

"E un departament cu oameni foarte faini, serioși și cu inițiativă. Un motto pe care îmi place să îl aplic este: „Activăm împreună, reuşim împreună”. Sunt de părere că munca în echipa este esențială, fiind cea care face diferența și care ne poate aduce satisfacția realizării unui eveniment de succes , marca OSD."

Calin Chicinas

DIRECTOR AC

"Departamentul Financiar este ca o familie pentru mine. Glumele lor și acel vibe pozitiv pe care îl au permanent te fac să vrei sa ieși cât mai mult timp împreuna cu ei, fie că este vorba de munca sau de distracție. Când vine vorba de muncă, scrisul și depunerea proiectelor în sesiune este o adevărată aventură când lucrezi împreuna cu ei, iar dacă discutăm depre distracție, un joc de Activity cu Departamentul Financiar o sa-ți aducă o porție bună de râs după o zi rea de facultate."

Gradinaru Denisa

DIRECTOR FR

"Pentru mine departamentul de Marketing înseamnă mai mult decât ore întregi petrecute în fața laptop-ului pentru a găsi fundalul perfect sau a edita o fotografie. În echipa de Mkt (așa cum îi spunem noi) este vorba despre pasiune și creație, este locul unde viziunea prinde contur și culoare, astfel dând viață imaginii pe care lumea o percepe din exterior. Însă, mai presus de toate, echipa de Mkt este și va fi întotdeauna despre oameni faini și talentați. Cheers to them!"

Rosu Maria

DIRECTOR MKT