Departamente

Departamente

Departamentul de Resurse Umane este sufletul și inima organizației, compusă din omuleți minunați care se ocupă de atât de dezvoltarea personală a membrilor, cât și a organizației în sine. Noi suntem mereu acolo atât pentru momentele faine petrecute împreună, cât și pentru situații ce implică seriozitate și lucru în echipă.

Radu-Andrei Jipa Drăgan

DIRECTOR DEP. RESURSE UMANE

Departamentul Relațiilor Externe sau - cum îmi place mie să îi spun - al razelor de soare este picătura de energie care te ajută să duci la bun sfârșit cele mai frumoase proiecte și colaborări, este impulsul de care ai nevoie atunci când simți că nu mai poți, este mai mult decât un grup din cadrul OSD-ului. Toți „omuleții” din acest departament au reușit să facă lucruri deosebite și să îmi devină prieteni, motive pentru care le mulțumesc.

Ioana Draghiș

DIRECTOR DEP. RELAȚII EXTERNE

La o primă impresie, Departamentul Academic pare a fi ceva pur formal, voluntari îmbrăcaţi la patru ace și pregătiţi de încă o conferinţă de succes. Desigur, în cadrul acestui departament poţi atât să îţi pui punctele forte în aplicare, cât și să înveţi din situaţiile la care ești expus. Totuși, nu totul se rezumă la partea profesională. În spatele fiecărui eveniment marca Academic, vei regăsi, pe lângă grija dedicată planificării, multe zâmbete (câteodată și frustrare), pasiune și multe clipe care te vor face să uiţi de grijile pe care le ai.

Miruna Rista

DIRECTOR DEP. ACADEMIC

Departamentul Financiar înseamnă mai mult decât a scrie proiecte și a aduce sponsorizări. Înseamnă oameni faini, ședințe care se termină la seri de Activity, în urma cărora ne alegem cu porecle inedite sau de skribble în care ne demonstrăm că nu știm să desenăm. Dar, ce-i sigur, pe lângă a ne face treaba cu seriozitate, știm să ne și distrăm. Suntem mai mult decât un departament, suntem un membru important al celei mai frumoase familii - familia OSD. Sunt bucuroasă că am șansa de a coordona un departament așa de frumos.

Andrada Caileanu

DIRECTOR DEP. FINANCIAR

"Pentru mine departamentul de Marketing înseamnă mai mult decât ore întregi petrecute în fața laptop-ului pentru a găsi fundalul perfect sau a edita o fotografie. În echipa de Mkt (așa cum îi spunem noi) este vorba despre pasiune și creație, este locul unde viziunea prinde contur și culoare, astfel dând viață imaginii pe care lumea o percepe din exterior. Însă, mai presus de toate, echipa de Mkt este și va fi întotdeauna despre oameni faini și talentați. Cheers to them!"

Iosif Șoaită

DIRECTOR DEP. MARKETING